• Gratis offerte
  • Wij halen en brengen uw auto
  • Geen voorrijkosten

Uw veelzijdige autoschadeservice in Amstelveen

Van autoschade wilt u snel af. De monteurs van Autoschadeservice Poort in Amstelveen helpen u graag daarbij. Betreft het een ingrijpende reparatie, schadetaxatie, uitdeuken of spuiten? Wij fixen uw auto snel en efficiënt. Daarbij helpen wij u ook bij de afhandeling met de verzekering en indien nodig kunt u gebruik maken van een gratis leenauto.

Plaatwerk en richtwerk

Spuitwerk auto Amstelveen

Als uw auto door een ongeval gedeukt is, brengen onze plaatwerkers de gedeukte gedeeltes weer terug naar hun originele vorm of vervangen ze door nieuwe onderdelen.

Richtwerk Amstelveen

Vooral bij forse autoschade kan het zijn dat de carrosserie ontzet is. In dat geval kunnen wij met ons richtwerk met grote precisie constateren of uw auto nog voldoet aan de gestelde fabrieksnormen. De nodige correcties voeren wij meteen uit.

Schadetaxatie

Zelfs een klein ongeval kan een voertuig een grotere schade toebrengen dan u op het eerste gezicht kunt zien. Tijdens een grondige inspectie stellen wij voor u een professionele schadetaxatie op. Vervolgens handelen wij de schade af met de verzekeringsmaatschappij, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Ruitreparatie en ruitmontage

Onderneem altijd snel actie als u een barst in de ruit heeft. Wanneer u niets doet, wordt de barst doorgaans groter. Vooral door temperatuurverschillen kan de schade aan de ruit zo groot worden, dat u een dure nieuwe ruit moet laten plaatsen. Voorkom verdere schade en laat ons uw ruit op tijd repareren.

Richtwerk Amstelveen
Autoschade herstellen Amstelveen

Restylen (Uitdeuken zonder spuiten)

Wie heeft er nooit mee te maken gehad? Kleine deuken, veroorzaakt door een fikse hagelbui of een fout bij het parkeren. Die deuken kunt u tegenwoordig laten restylen. Zonder de lak aan te tasten brengen wij de deuk voorzichtig terug tot u er niets meer van ziet. Ook bij grotere deuken is restylen vaak heel goed mogelijk. Klinkt interessant? Vraag ons om meer informatie.

Uitdeuken zonder spuiten

Spuitwerk

Uw auto met een nieuwe laklaag weer als nieuw? Met een oppervlaktebehandeling leggen wij een goede basis voor de nieuwe lak, zodat u auto er ook lang mooi uit blijft zien. Informeer bij ons naar alle mogelijkheden van spuitwerk. Wij spuiten ook scooters en brommers.

 

Kunststofreparatie

Kunststof onderdelen hoeven bij beschadiging niet altijd vervangen te worden. Reparatie aan de grille of de bumpers, is vaak heel goed mogelijk. Gaten, scheuren, krassen en deuken herstellen we professioneel zodat er niets meer van te zien is. Daardoor hoeft u geen nieuwe onderdelen aan te schaffen.

Vespa schadeherstel

Autoschadeservice Poort biedt u ook reparatie van scooters en brommers. Wij zijn gespecialiseerd in Vespa schadeherstel. Maar wij repareren en spuiten tevens scooters van andere merken en brommers.